ماهواره اینترنتی چین ۵ برابر سریعتر از استارلینک وزیر دادگستری: کار‌های مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم فراخوان جذب نیروی جهادی در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران کنکور به تعویق افتاد دیوارنگاره جدید میدان ونک با تصویری از آرش کمانگیر + عکس هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۲۸؛ وزش باد شدید و ناپایداری جوی بازداشت ۱۸ نفر از مخلان امنیت عمومی در لرستان مرخصی پزشکان و پرستاران لغو شد مصاحبه‌های دکتری دانشگاه تهران لغو شد آخرین تصمیمات در مورد امتحانات پایان‌ترم دانشگاه شریف سازمان غذا و دارو: داروخانه‌ها طبق روال عادی به ارائه خدمات ادامه می‌دهند چه اقداماتی در فضای مجازی در زمان جنگ جرم است؟ دستور به دادستان‌های کشور برای تامین امنیت و برخورد با جاسوسان رژیم اسرائیل  تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان امروز / داوطلبان هرچه سریعتر برای ثبت‌نام اقدام کنند رگبار باران و کاهش نسبی دما در ۱۳ استان

فرآورده‌های حاوی تریاک باعث شفاف‌سازی پوست می‌شود؟ | توضیحات سازمان غذا و دارو

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه استفاده از هرگونه ماده مخدر در تولید فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی غیرقانونی است، در عین حال درباره عرضه قاچاق صابون‌هایی تحت عنوان صابون تریاک، گفت: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، با تاکید بر اینکه استفاده از هرگونه ماده مخدر در تولید فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی غیرقانونی است، در عین حال درباره عرضه قاچاق صابون‌هایی تحت عنوان صابون تریاک، گفت: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد.

دکتر مهدی انصاری با اشاره به اینکه صابون تریاک به‌صورت قاچاق در کشور توزیع می‌شود، اظهار داشت: امروز در برخی مکان‌های عمومی هم ممکن است مواد مخدر به فروش برسد. صابون تریاک نیز به همین صورت به‌طور قاچاق وارد بازار شده است.

وی افزود: چنانچه در بازرسی‌های میدانی مشاهده شود که این کالا در حال فروش است، آن را جمع‌آوری و به مراجع قضایی معرفی می‌کنند؛ اما حضور این کالا در بازار، دلیلی بر اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو نیست.

انصاری همچنین با اشاره به دسترسی آسان به این محصولات در برخی مکان‌های عمومی، گفت: اگر به برخی مکان‌های عمومی بروید، ممکن است حتی مواد مخدر به شما عرضه کنند! در این مکان‌ها بسیاری از کالا‌ها فروخته می‌شوند. سوال آن است که آیا فروشنده‌ای که در این مکان‌ها ساندویچ عرضه می‌کند، تحت نظارت است؟ هرچند نظارت‌هایی وجود دارد، اما اقدامات ما در این زمینه محدود است. ما اطلاع‌رسانی می‌کنیم تا مردم از استفاده از این‌گونه محصولات خودداری کنند و فریب تبلیغات را نخورند.

وی با بیان اینکه هیچ ماده مخدری برای مصرف در فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و غذایی مجاز نیست، تأکید کرد: اگر این محصولات خاصیت درمانی داشته باشند، باید در دسته دارو‌ها قرار بگیرند و مصرف آنها تن‌ها با نسخه پزشک ممکن است و در مراکز مشخصی عرضه می‌شوند. هرکسی نمی‌تواند ادعا کند که کالایی دارای اثرات درمانی است و مردم از آن استفاده کنند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو همچنین افزود: هیچ منبع علمی و اثبات‌شده‌ای وجود ندارد که فرآورده‌ای حاوی تریاک بتواند به‌صورت موضعی اثری مانند شفاف‌سازی پوست داشته باشد. به همین دلیل توصیه نمی‌کنیم که افراد تحت تأثیر چنین تبلیغاتی قرار گرفته و برای مشکلات خود به این محصولات روی آورند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار